IndeSpiegel.nl op zoek naar een redacteur!

IndeSpiegel.nl op zoek naar een redacteur!

We zijn voor deze site op zoek naar een parttime redacteur die kan helpen met het schrijven van nieuwsartikelen in de stijl van die we nu hanteren. Het betreft een contract op nul-uren of een samenwerking op ZZP-basis.

We zoeken iemand die zeer geïnteresseerd is in de psychologie, hier ook voldoende ervaring mee heeft en ook bekend is met verschillende therapie-vormen en voorstaande psychologen. Dit ervaringsgedeelte is wel belangrijk voor de selectie van de juiste artikelen.

De redacteur moet in staat zijn om:

- Foutloos Nederlands schrijven
- Over goede communicatieve vaardigheden beschikken
- Enige ervaring met online media een pré, niet noodzakelijk
- Zelfstandig te kunnen werken in media
- Ruimschoots ervaring hebben met psychologie

Denk je dat je aan het profiel voldoet? Stuur dan je C.V. en korte c.q. krachtige motivatie naar Sjoerd Valkering middels s.valkering@valkeringmedia.nl. Als we belangstelling hebben dan zullen we het laten weten en in gesprek gaan.

IndeSpiegel.nl heeft tot doel om mensen inzichtelijk te maken wat de basis is van de psychologie en waar dan ook het meeste winst valt te boeken voor een persoon. De site moet dan ook een ruggensteun bieden voor mensen die zich graag bezig houden met persoonlijke ontwikkeling.


Wil je meer artikelen lezen van IndeSpiegel.nl? Volg ons op Facebook Facebook of Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties