Ondertussen in de dierenwereld | Wolven huilen om eten Dieren

Ondertussen in de dierenwereld | Wolven huilen om eten

Door Sjoerd Valkering 06 juli 2020 | 12:36


In de rubriek Ondertussen in de dierenwereld plaatsen we video's en of foto's van social media van bijzondere momenten die dieren in het dagelijkse leven veroorzaken. Het zijn vaak korte en zeldzame fragmenten.

Wolven huilen om eten

De beren, die in hetzelfde verblijf zitten, hadden wél te eten gekregen in tegenstelling tot deze wolven. Vandaar dat ze besloten hun ongenoegen te uiten.

Rennen voor een olifant

Wat doe je als er een olifant achter je aan komt? Heel hard rennen natuurlijk.

Wanneer een moment van onoplettendheid je je lunch kost

Deze hyena heeft net een heerlijke lunch voor zichzelf bereid, maar op het moment dat hij even de andere kant op kijkt ziet een luipaard zijn kans schoon en gaat hij er met het verse hapje vandoor. (Foto: Frans van Heerden)

Afrikaanse honden zijn brutaal

Deze Afrikaanse wilde honden zijn niet bang en proberen een pup van de leeuwen te stelen.

Honingdassen deinzen niet terug

Twee honingdassen komen een paar leeuwen tegen, maar zijn niet bang voor het gevreesde roofdier.

Giraffe doet gek in bosjes

Deze giraffe heeft een bijzondere manier van vermaak in de bosjes. Misschien heeft ie last van aambeien?

Wielrenners redden hert

Een groep wielrenners in Spanje moesten aan de bak toen ze een hert in een watertje vast zagen zitten.

Mooie begroeting leeuw

Als je een leeuw als vriend hebt, dan moet je beseffen dat de begroeting iets anders gaat dan met je vrouw of man.

Slimme herder

Deze hond kan je gerust naar de wc sturen om zijn behoefte te doen. Hij opent de wc-pot en doet zijn behoefte. Ook doortrekken is geen probleem.

Dwergmangoest kan zo Hollywood in

Een dwergmangoest heeft er geen moeite mee om te doen alsof hij overleden is. Als ze in Hollywood nog een rolletje over hebben, weten ze wie hem mogelijk in kan vullen.

Grappige gorilla's in Congo

Deze gorilla's in het Virunga National Park in Congo lopen er bij als een mens. De meeste primaten kunnen soms even zo lopen, maar niet te lang. 

Cesar viert een feestje met zijn roedel

Cesar Millan heeft 1 miljoen volgers gehaald op YouTube. De trotse dog whisperer kon het niet laten een klein feestje te bouwen met zijn vrienden. Papegaai Rio laat zijn moves zien.

Leeuwen zien kans schoon

Leeuwen in het Kruger National Park in Zuid-Afrika chillen hem op de weg. Nu er geen toeristen komen hoeven ze niet bang te zijn dat ze worden aangereden en of gestoord worden in hun slaap. (foto boven: Wiki Commons/Ben Lieu Song)

Zeldzame zebra gefotografeerd

Ashish Parmar Photography heeft een zeldzame zebra gefotografeerd. Deze bestaat namelijk niet uit strepen, maar uit stippen. De zebra heet Thira en is gefotografeerd in augustus 2019 in Kenia. Het dier zou last hebben van 'pseudomelanisme', een genetische mutatie waardoor de huidskleur extra donker zou worden. (foto: Wiki Commons)

Orang-oetan geeft het goede voorbeeld

Een orang-oetan 'beseft' dat mensapen ook een gevaar lopen door het corona-virus. Deze aap besluit het zekere voor het onzekere te nemen.

Hondenfluisteraar in actie

Cesar Millan heeft er weer een rondje op zitten met zijn 'pack'. De hondenfluisteraar roept iedere hondenbezitter altijd op om zoveel mogelijk te lopen, het liefst nog in een pack, omdat dit verwijst naar hoe honden vroeger in groepen te werk gingen. Dit is het beste voor de gezondheid van het dier. Tegenwoordig past hij zijn filosofie ook toe op andere dieren en neemt hij papegaaien en andere dieren mee. Bekijk een deel van zijn recentste wandeling hieronder.

Civetkat gaat straat op in India

Door de lockdown in de wereld zien sommige dieren hun kans schoon om menselijke terreinen te betreden. Zo ook deze kleine Indiase civetkat die in Kerala in het zuiden van India de straat op is gegaan. 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws