Oproep | Vrijwillige redacteuren gezocht voor IndeSpiegel Algemeen

Oproep | Vrijwillige redacteuren gezocht voor IndeSpiegel

Door Sjoerd Valkering 31 juli 2020 | 12:58


IndeSpiegel wil graag meer content bieden en is daarom op zoek naar redacteuren die op vrijwillige basis artikelen willen schrijven voor de site. Het gaat dan om artikelen over psychologie, spiritualiteit, dieren, yoga, natuur en gezondheid.

Waarom zoeken wij vrijwilligers en geen betaalde freelancers? Door de coronacrisis heeft uitgever Valkering Media B.V. geen budget meer om te investeren. Om dit project toch door te laten ontwikkelen zijn vrijwilligers momenteel de enige optie.

Het voordeel is dat je (veel) ervaring op kunt doen in de journalistiek en de mogelijkheid hebt om veel kennis die de uitgever met andere sites heeft opgedaan toe te passen. Daarnaast schrijf je over boeiende onderwerpen waar je wat van leert en is het goed voor je C.V. Tot slot heeft de site natuurlijk maatschappelijke doelen.

Als we het vrijwillige project tot een succes weten te maken zijn er (hoogstwaarschijnlijk) mogelijkheden voor een betaalde functie. We verwachten dat je als vrijwilliger minimaal twee artikelen per week levert. Verder ben je uiteraard, indien coronavrij ha-ha, welkom op ons kantoor in Amsterdam-Zuidoost. 

Een korte motivatie en C.V. zijn welkom op s.valkering@valkeringmedia.nl ter attentie van Sjoerd Valkering. Dan reageren wij zo snel mogelijk op je! 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws